Nieuws,

Mother’s day

Vrijdag 12 mei stond in het teken van de grootse moederdagviering met bijzondere gasten.
Moeders kwamen bijeen om hun ervaringen te delen met de genodigden en er een onvergetelijke dag van te maken.

Voorzitter van Amnesty International Den Haag, mevrouw Azar Moshaver, was onze speciale gast. Als gastspreker sprak mevrouw Moshaver de genodigden toe. Haar levensverhaal was voor de aanwezigen een bron van inspiratie.

Deze dag stond tevens in het teken van het leed van alle moeders in de wereld. Moeders die slachtoffers zijn geworden van onrechtvaardigheid die er heerst in diverse landen. Moeders die samen met hun kinderen een leven in de gevangenis tegemoet gaan. Kortom, een inspirerende dag voor de genodigden.

Gelijktijdig met de start van het programma werd er een hashtag actie gestart op Twitter. Onder de hashtag #FreeMothers en #Mothersday konden de aanwezigen in de zaal en de Twitteraars hun bevindingen delen met de wereld. Op Twitter werd deze actie massaal beantwoordt in de vorm van tweets. Binnen de kortste keren stegen beide hashtags naar de koppositie in de ‘trending’ lijsten. De aandacht voor ons programma en onze boodschap was zeer buitengewoon.

Wij danken alle genodigden voor hun komst. In het bijzonder danken wij mevrouw Azar Moshaver en onze gastvrouw mevrouw Karin Opelland. Wij zien u graag terug tijdens een toekomstige moederdagviering.

#FreeMothers #Mothersday

 

 

0